Termeni si conditii

Termeni si conditii de folosire a site-ului www.cazare-hotel.net

S.C. Proactive HR Profile, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/463/2008, CUI: RO23061988 este detinatorul site-ului www.cazare-hotel.net si orice referire adusa site-ului www.cazare-hotel.net, se refera implicit si la firma mai sus mentionata, inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.

Cazare-hotel.net reprezinta un site de promovare a turismului romanesc prin prezentarea obiectivelor turistice, a atractiilor si ofertelor de vacanta din tara.

Toate informatiile de pe site apartin cazare-hotel.net cu exceptia ofertelor de cazare. Cazare-hotel.net nu este o agentie de turism drept urmare nu intermediaza rezervarea sau achitarea ofertelor de cazare. Toate ofertele de cazare de pe site sunt administrate de catre proprietarii unitatilor de cazare, care, prin acceptarea termenilor si conditiilor de la inscrierea pe site, isi asuma toata raspunderea pentru acuratetea informatiilor trimise.

Copierea informatiilor si a continutului gasit pe site-ul cazare-hotel.net

Continut-toate informatiile sub forma de text si imagini.

Preluarea sau reproducerea totala sau partiala din reteaua de promovare turistica cazare-hotel.net,  f?r? indicarea sursei cu link si acceptul nostru, este interzis? si intra sub incidenta nerespectarii drepturilor de autor. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.

Pentru accesul la inscrierea ofertelor de cazare, implica din partea dvs. acceptarea urmatoarelor conditii:

Inregistrare

Autentificarea dvs. se face pe baza numelui si a parolei alese. Odata cu accesarea cazare-hotel.net, in modalitatea de autentificare, utilizatorul isi exprima acordul pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.

Cazare-hotel.net nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Cazare-hotel.net isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa anuleze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, cu notificare prealabila. Cazare-hotel.net isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, modificat.

Cazare-hotel.net nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza. Intregul continut al site-ului cazare-hotel.net, enumerativ, texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea cazare-hotel si/sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al cazare-hotel.net a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Cazare-hotel.net permite utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii cazare-hotel.net fara acordul scris al acesteia. Protectia datelor personale este asigurata potrivit legii nr. 677/2001.

Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs. In conditiile legii 677/2001. cazare-hotel.net se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale dvs. catre terti. Adresa dvs. de e-mail va fi folosita numai in scopul informarii dvs. despre functionalitatea site-ului si despre ofertele noastre periodice. Puteti opta ca adresa dvs. de e-mail sa fie stearsa din baza de date. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de cazare-hotel.net prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Chiar daca cazare-hotel.net face tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membrii la inregistrare, nu poate impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau a actiona in scopuri ascunse. Cazare-hotel.net solicita fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciul. In limitele permise de lege nu isi asuma nicio garantie expresa sau implicita.

Cazare-hotel.net nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinuta oral sau in scris de la cazare-hotel.net sau orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantii daca nu sunt expres mentionate in prezentul Acord.

Persoanele care vor utiliza o adresa inexistenta de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Cazare-hotel.net are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Cazare-hotel.net nu poarta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii de cate utilizatori sau al afisarii unor materiale/documente/fotografii, se considera ca utilizatorul acorda cazare-hotel.net dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde.

Cazare-hotel.net va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest website si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cazare-hotel.net nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate.

In mod expres, cazare-hotel.net nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu.

Esti de acord sa protejezi si sa asiguri cazare-hotel.net si operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea site-ului.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care, il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unui tert.

In cazul in care cazare-hotel.net va face obiectul oricarei pretentii de orice natura din partea oricarui tert in / sau / din legatura cu informatiile/materialelele/pozele isi rezerva dreptul de a chema prin actiune civila pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.

Cazare-hotel.net nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului .

Cazare-hotel.net nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de cazare-hotel.net nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, cazare-hotel.net nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Promotiile si concursurile organizate de cazare-hotel.net va sunt aduse la cunostinta prin intermediul site-ului si prin mesaje de posta electronica (e-mail). Pentru participare va rugam sa cititi cu atentie regulile afisate pe site. Prin folosirea (vizitarea) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si cazare-hotel.net si partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre cazare-hotel.net si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta potrivit sediului S.C. Sonya Mod S.A., in conformitate cu legile romane in vigoare. Ne asumam dreptul de a modifica toate prevederile de mai sus fara o notificare prealabila. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, citirea sau publicarea continutului de catre alte firme sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza. Intregul continut este proprietatea cazare-hotel.net si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor din Romania. Orice incercare de a accesa datele personale ale oricarui alt utilizator sau de a modifica continutul site-ului este considerata tentativa de frauda a site-ului si se va solicita punerea in miscare a cercetarii penale impotriva persoanei.

Confidentialitate

Datele dumneavoastra sunt stocate in baze de date protejate electronic. Pe site nu vor aparea datele firmei dvs. , adresa de email, adminstratorul firmei, deoarece informatiile despre clienti trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Avem nevoie de aceste date numai pentru a va putea incheia contractele de prestare servicii.

Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Daca nu veti dori acest lucru va veti putea dezabona, contactandu-ne la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.