Cea mai ieftina cazare la hotel

cazare-ieftina-hotel

Cel mai ieftin hotel din lume a fost construit in orasul Haikou, din provincia chineza Hainan, unde gasesti cazare cu televizor, Wi-Fi, aer conditionat si o masa plianta la un pret de numai 10 dolari pentru o noapte de cazare. Hotelul nu este constituit din camere, ci din spatii celulare, de dimensiunile unui pat, unde n-ai loc decat sa stai culcat pe un asternut curat sau sezand, pe acelasi asternut.

Intregul hotel este construit pe o suprafata de 200 mp si are o capacitate de 26 locuri, amenajate in spatii celulare asezate pe doua nivele, asa cum se vede in imaginile alaturate. La dispozitia vizitatorilor sunt doua grupuri sanitare comune, cate unul la fiecare extremitate a constructiei. Exista si o mica sala pentru servirea mesei la pachet. Bineinteles ca si aceste spatii sunt gandite cu aceeasi zgarcenie, dar nu lipseste nimic din confortul obisnuit, inclusiv apa calda.

Hotelul s-a bucurat de un succes considerabil chiar din primele zile, solicitat indeosebi de chinezi, dar si de unii turisti straini cu posibilitati modeste. Daca succesul primei perioada se va confirma in timp, este probabil ca asemenea stabilimente sa se mai construiasca si n-ar fi exclus ca modelul se fie preluat si prin alte locuri, pentru ca orice ai zice, tot e mai bine asa, decat sa doarma oamenii prin gari, aeroporturi sau parcuri.

cazare-ieftina-hotel2 cazare-ieftina-hotel3

Spatiul de cazare este mic, dar spatiile de circulatie sunt destul de largi, pentru ca sa nu lipseasca functiile generale ale unui hotel. Direct din pat, ai acces la toate comenzile necesare: lumina, aerul conditionat, alarma si apelarea receptiei pentru cazuri de urgenta. De acelasi succes pe care la avut in 2015, suntem convinsi ca va beneficia si in anul 2016, vezi ce spun si astrele din horoscop 2016 despre tot parcursul anului.

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.