Topul CNN al destinatiilor din 2016 include si Romania.

Unde sa calatoresti n 2016 se numeste topul realizat de CNN cu ajutorul unui expert n turismul tarilor emergente. Au fost selectate 16 destinatii din toata lumea, printre care si Romania. Carpatii, Delta Dunarii, Cluj-Napoca si castelele din Transilvania se numara printre obiectivele recomandate.


Romania se afla ntr-un top 16 al destinatiilor de calatorie recomandate de CNN pentru anul 2016, printre obiectivele propuse spre a fi vizitate numarandu-se Delta Dunarii, Muntii Carpati, Castelul Bran si Transilvania.

Fiecare destinatie recomandata a fost nsotita de o fotografie. Fotografia care ilustreaza partea dedicata Romaniei reprezinta castelul Bran. Primul paragraf mentioneaza Muntii Carpati care strajuiesc centrala a Romaniei, unde turistii vor gasi paduri verzi , trasee de schi si de catarare pentru iubitorii de aventura. Ceea ce nu prea se cunoaste este faptul ca n Romania se afla Delta Dunarii, unde terenurile mlastinoase sunt fertile. Veniti aici pentru drumetii, pentru a observa pasarile si pentru pescuit . Sau faceti un tur al galeriilor din Cluj-Napoca, unul dintre cei mai atractivi poli de arta ai viitorului.


Toate aceste destinatii fiind disponibile pe EuroTouringTravel.ro.


Dintre obiectivele de vizitat n Romania nu lipseste Transilvania, cu peisaje supebe, castele si, bine-nteles, mitul lui Dracula. Dar, desigur, tara este cel mai bine cunoscuta pentru miturile sangeroare cu Dracula , varcolaci si fantome. Nu dezamagesc nici peisajele vaste si variate din Transilvania care gazduiesc castele si biserici. Cel mai renumit dintre ele, Castelul Bran , este legat de contele imaginar din cartea lui Bram Stoker.


Totodata, Anisha Shah recomanda ca obiectivele turistice din Romania sa fie vizitate n perioadele aprilie-mai si august-octombrie.

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.