Zece hoteluri unde sa te cazezi in 2016

Hotel Upper House din Hong Kong

Eleganta unitate de cazare ofera camere spatioase si vederi placute asupra Oceanului Pacific. In acest hotel nu se foloseste hartia, oaspetii cazandu-se prin intermediul terminalelor iPad, iar comezile se dau prin iPod Touch. O noapte de cazare incepe de la 460 de euro.

Trump International Hotel & Tower Toronto din Canada

Hotelul de cinci stele are 65 de etaje si este amplasat in inima centrului financiar si de distractie Toronto, oferind imagini spactaculoase asupra orasului. Intre atractiile orasului se numara Turnul National Canadian, Centrul Rogers si Centrul Air Canada, aflate la cativa pasi de hotel. O noapte de cazare incepe de la 615 euro pe noapte.

Grand Hotel Kronenhof din Elvetia

Hotelul de cinci stele dateaza din anul 1848 si este ca o cireasa de pe tort, fiind asezat pe un deal din satul Pontresina. Acesta se deosebeste prin interioare elegante, cu plafoane delicat pictate si mobilier aurit in salonul sau costruit in 1872. Totodata, dispune de un centru spa cu o intindere de 2.000 de metri. O noapte de cazare incepe de la 270 de euro la 2.000 de euro.

Hotel Casa Gangotena din Ecuador

Casa Gangotena este un hotel boutique, pozitionat in regiunea protejata din Quito, din patrimoniul UNESCO. Unitatea de cazare se afla in apropierea Muzeului Ciudad si Manastirii Franciscane.

Hotel Oberoi Mumbai din India

Hotelul Oberoi Mumbai are vedere la ocean, pe coasta de sud din Mumbai, intr-o zona comerciala. Unitatea pune la dispozitia turistilor majordomi, piscina si spa. O noapte de cazare incepe de la 340 de euro si ajunge pana la 3.600 de euro pentru un apartament prezindential.

St. Regis Punta Mita Resort din Mexic

Hotelul St. Regis Punta Mita este asezat pe coasta Pacificului in Mexic si este inconjurat de plaje cu nisip alb, apa limpede si flora tropicala. Vizitatorii au ocazia sa incerce o multime de activitati locale, de la urmaritul balenelor si inot cu delfinii la drumetii si excursii prin jungla. O noapte de cazare costa intre 342 de euro si 3.000 de euro.

Lindos Blu Hotel & Suites din Grecia

Pozitionat pe un deal in insula greceasca Rodos, hotelul Lindos Blu se adreseaza exclusiv adultilor si ofera imagini impresionante asupra Marii Egee. Unitatea dispune de 70 de camere si vile si este deschis intre lunile mai si octombrie. O noapte de cazare incepe de la 285 de euro si ajunge pana la 1.500 de euro.

Hotel Oberoi Udaivilas din India

Amplasat pe malul lacului Pichola Din Udaipur, hotelul Oberoi Udaivilas, asemanator unui palat, se mandreste cu un aspect arhitectural impresionant, dominat de curti interioare, fantani, piscina si gradini. Toate sunt inspirate de palatele din Rajasthan. O noapte de cazare variaza intre 570 de euro si 4.100 de euro.

Hotel Naraya din Costa Rica

Hotelul de tip boutique de cinci stele se afla pe un deal izolat, nconjurat de paduri si gradini tropicale, cu vedere la vulcanul Arenal. Unitatea se mandreste cu un centru spa situat in natura, pe varful stancii. Vizitatorii se pot bucura de mai multe activitati in aer liber, de la ciclism montan si drumetii si safari. O noapte de cazare costa intre 290 de euro si 430 de euro.

Hotel Gili Lankanfushi din Maldive

Hotelul de cinci stele Gili Lankanfushi este amplasat pe insula privata Lankanfushi din Maldive. Vizitatorii acestuia pot admira viata marina din imprejurimile insulei si pot practica o multime de sporturi nautice, intre care scufundari si snorkelling. O noapte de cazare intr-o vila incepe de la 850 de dolari.

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.