Stiri Turism

Cele mai frecvente probleme atunci cand calatoresti in UE?

8 din 10 romani au probleme cand calatoresc in UE, scrie Dailybusiness.ro. in general, acestea sunt legate de intarzierea sau anularea mijlocului de transport, in principal avion, dar si probleme legate de bagaje, potrivit unui sondaj realizat de ECC Romania la Targul de Turism.

Parcul Natural Vacaresti va deveni cel mai mare parc natural urban din Europa

Guvernul Romaniei a dat avizul de infiintare a Parcului Natural Vacaresti. Societatea civila cere de patru ani Ministerului Mediului sa ini?ieze proiectul prin care Delta Vacaresti sa primeasca acest statut. Prin decizia de miercuri, Parcul Natural Vacaresti va deveni cel mai mare parc natural urban din Europa.

Topul CNN al destinatiilor din 2016 include si Romania.

Unde sa calatoresti n 2016 se numeste topul realizat de CNN cu ajutorul unui expert n turismul tarilor emergente. Au fost selectate 16 destinatii din toata lumea, printre care si Romania. Carpatii, Delta Dunarii, Cluj-Napoca si castelele din Transilvania se numara printre obiectivele recomandate.


Romania se afla ntr-un top 16 al destinatiilor de calatorie recomandate de CNN pentru anul 2016, printre obiectivele propuse spre a fi vizitate numarandu-se Delta Dunarii, Muntii Carpati, Castelul Bran si Transilvania.

Top destinatii de Revelion 2016 in Romania

Romnia reprezinta o destinatie demna de luat in calcul pentru petrecerea Revelionului 2016. Desii cei mai mult sunt sceptici in privinta serviciilor oferite de catre ofertanti, conteaza foarte mult cum alegi oferta si in ce conditii. Astfel iti vei asigura un revelion mai reusit decat cel din afara tarii.

De?i ?ara noastr? are numeroase sta?iuni montane, de-a lungul ntregului lan? carpatic, doar unele dintre ele se bucur? de servicii de calitate ridicat? ?i de echipamente moderne. Iata o lista cu principalele statiuni unde se pot gasi oferte de revelion:

13 destinatii turistice de o frumusete aparte

cazare-ieftina-hotel

Artisti, jurnalisti specializati in turism si fotografi au ales 13 destinatii din toata lumea pe care le recomanda in cotidianul britanic „The Telegraph” pentru frumusetea lor aparte. Romania este si ea pe lista, alaturi de Bulgaria si Albania.

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.