Interviu cu Arena Regia Hotel & Spa 5*

arena-regia
  1. Ce a insemnat anul 2011 pentru hotelul dvs.?

Anul 2011 a insemnat intrarea pe piata a resortului Marina Regia Residence localizat in Mamaia Nord si compus din 2 hoteluri (Arcadia Boutique Hotel 4* si Arena Regia Hotel & Spa 5*), 46 de vile de lux, 3 restaurante (Restaurant Arena, Romeo & Juliet si Colonial Club), 4 Sali de conferinta, Imperia Spa (Wellness / Beauty & Health), o plaja privata si un cort exclusivist amenajat pe plaja, ideal pentru organizarea de evenimente speciale.

  1. Ce parere aveti despre piata hoteliera de pe litoralul romanesc?

Piata hoteliera de pe litoralul romanesc avea nevoie de un produs de calitate care sa  poata fi foarte usor comparat cu standardele internationale atat in ceea ce priveste dotarile / facilitatile cat si serviciile oferite. Produsul Marina Regia Residence reuseste sa satisfaca pana si cei mai pretentiosi oaspeti prin varietatea de spatii de cazare, de restauratie si agrement .

  1. Care credeti ca sunt problemele cu care se confrunta turistii romani cand aleg sa mearga la un hotel, dar cei straini?

Cele mai des intalnite probleme ale turistilor in momentul in care ajung in cadrul hotelului sunt : discrepanta intra ceea ce au crezut ca au cumparat si ceea ce gasesc, asta si din cauza locatiilor vechi sau nerenovate corespunzator clasificarii  ; lipsa de interes a personalului fata de cerintele lor si fata de feed-back-ul pe care il pot da precum si  serviciile de calitate scazuta  supraevaluate ca pret.

Marina Regia Residence vine cu un concept nou, aproape de oaspetii sai prin camere modern decorate si facilitati personalizate , atentia pentru detaliu definind intregul concept.

  1. Piata hoteliera din Romania este bazata pe turism de business, considerati ca puteti atinge si acest segment?

Arena Regia Hotel & Spa 5* dispune de 4 sali de conferinta cu capacitati de pana la 130 de persoane ideale pentru organizarea de conferinte, seminarii, prezentari sau evenimente care vin in atentia clientilor nostri cu toate facilitatile necesare : ecran de proiectie, videoproiector, flip-chart si consumabile, tabla magnetica, conexiune internet wireless, lumina naturala, aer conditionat, sistem de sonorizare, microfon.

Restaurantul Arena si Romeo & Juliet sunt raspunsul lunch-urilor sofisticate si coffee break-urilor elegante.

  1. In medie 70% dintre clienti, aleg hotelul la care se vor caza de pe internet. Cata importanta acordati marketingului online?

Intradevar marketingul online reprezinta una dintre cele mai des uzitate modalitati prin care clientii ajung la noi deoarece pe langa informatiile folositoare si imaginile representative gasesc si descrierea experientelor multor clienti  tocmai de aceea imaginea locatiei Marina Regia Residence este atent urmarita si imbunatatita.

  1. Cu ce veniti in intampinarea clientilor dumneavoastra in perioada urmatoare?

Venim in atentia oaspetilor nostri cu o oferta atat pentru Paste cat si pentru perioada de 1 Mai.

Ii invitam sa se bucure de accesul la picina interioara , saune si sala de fitness si sa deguste din preparatele traditionale realizate de cei mai buni bucatari.

Pentru perioada de 1 Mai avem un pachet special de minim 3 nopti cu facilitati la servicii precum cazare, masa si servicii spa menite sa faca din experienta petrecuta la mare una de neuitat.

Sezonul estival se anunta a fi unul incarcat de aceea multi dintre oaspetii nostril si-au facut deja rezervari stiind ca gasesc aici toate elementele pentru ca sejurul lor sa fie unul reusit.

  1. Care este feed-back-ul clientilor fata de resortul Marina Regia Residence?

Marina Regia Residence vine in intampinarea oaspetilor sai cu servicii diverse la standarde internationale menite sa le transforme sejurul intr-unul memorabil. Cel mai bun feed-back il constituie prezenta acestora indiferent de anotimp, Arena Regia Hotel & Spa 5* fiind deschis tot timpul anului . Punctul de atractie majora in perioada de extrasezon este Imperia Spa  (Wellness / Beauty & Health) ce vine in atentia oaspetilor cu pachete atat de relaxare cat si pachete personalizate de slimming sau detoxifiere menite sa aduca echilibrul si sa ofere un plus de energie organismului.

Un week-end petrecut intr-un cadru intim, cu rasfat la Imperia Spa si preparate culinare de exceptie in cadrul restaurantelor Arena si Romeo & Juliet fac din resortul Marina Regia Residence locatia ideala pentru o vacanta de neuitat.

arena-regia-ext   arena-regia-int

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.