ARSENAL PARK TRANSILVANIA

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1601
Adresa
Codrului 25, Orastie, 335700
Persoana de contact
Andreea Oprea
Telefon receptie
0256-498852
Fax
0256-499450
Tarif Orientativ
200-250 RON
Arsenal Park a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie am pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma. Dar am inlocuit instructia cu distractia. Fara plantoane. Fara trezire cu trompetist. Fara taras pe coate. Doar program de voie.

Paintball, Airsoft, ATV, Buggy si alte sporturi motorizate offroad se pot practica in cele mai bune conditii datorita spatiului vast de manevra.
Terenurile pentru sporturi precum golf, basket sau fotbal nu lipsesc nici ele, pentru ca stim cat de mult iti plac distractiile in echipa. Si pentru ca tot am ajuns sa vorbim de echipe, poti sa consideri Arsenal Park una dintre cele mai vaste locatii pentru organizarea unui team building. Chiar si pentru doritorii de sporturi extreme, Arsenal Park vine cu solutii: parasuta si parapanta.

O vacanta la Arsenal Park inseamna insa si alte relaxari si divertisment datorita multor locatii turistice apropiate de Orastie. Pasionatii de cicloturism vor aprecia peisajele si traseele interesante care pot fi strabatute pe doua roti.

Pentru ca Napoleon Bonaparte spunea ca "orice soldat are in ranita bastonul de maresal", la Arsenal Park orice oaspete este tratat ca un maresal. ARSENAL PARK este un complex de vacanta cu 4 stele pe epoleti. Cel mai intins din Romania. Si unul din putinele obiective cu tema militara din Europa
Imagini (10)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.