HOTEL BETA

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2062
Adresa
STR. LOCOMOTIVEI 1-3, CLUJ NAPOCA, 400243
Persoana de contact
ADRIANA HENTIU
Telefon receptie
0264455290, 0742047575
Fax
0264455290
Tarif Orientativ
100-130 RON
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
Complexul hotelier BETA, apartinand companiei BETA TRANSPORT SA, este o investitie noua si moderna, inaugurata in anul 2004.

Complexul include intr-un spatiu multifunctional: HOTELUL BETA clasificat la 2* - ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism BETA TOUR si Autogara BETA.

Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama completa de servicii turistice.

Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, 400 m pana la stadionul echipei CFR 1907, dar si la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.

Hotelul BETA dispune de 49 de locuri (clasificate la 2**) in 23 de camere cochete cu 2 si 3 paturi, atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Acestea sunt dotate cu: baie moderna, TV color cu 61 de programe, telefon, frigider (la cerere).

Se mai asigura: acces internet (in receptie), servicii de fax-xerox, servicii de spalat calcat, parcare proprie pazita pentru autoturisme si autocare, sala de conferinte cu capacitate de 30 locuri, plata prestatiilor cu card (POS), accesul facil la restaurantul propriu, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d.
Inaugurate in anul 2008, spatiile de cazare categoria 1* insumeaza 7 camere cu 2, 3, 4 paturi, totalizand 20 de locuri care functioneaza in regim de hostel.
Fiecare camera este dotata cu chiuveta, iar grupurile sociale moderne,aflate pe hol, in numar suficient, asigura conditii optime de confort.La cerere camerele au posibilitati de dotare cu televizor conectat la cablu.

Prin confortul asigurat, precum si prin tariful exceptional de numai39lei/pat/noapte, hostelul BETA se adreseaza in special tinerilor porniti
sa vada lumea insotiti de rucsac si nu numai. La solicitarea turistilor se asigura micul dejun Junior la numai 8 lei. Celelalte facilitati ale hotelului sint disponibile si pentru tinerii turisti.

In restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile.
La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri.

Sala de conferinte, cu o capacitate de 30 de locuri, dotata cu flipchart, video-proiector, conexiune internet, aer conditionat, poate asigura in cele mai bune conditii organizarea de cursuri, seminarii, prezentari, intilniri si mese de afaceri.
Imagini (3)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.