Despre noi

Cazare-Hotel.net site de prezentare a tuturor ansamblurilor hoteliere din tara. Suntem o echipa tanara orientata catre promovarea turismului in Romania.

Cazare-Hotel.net face parte din reteaua de promovare turistica 2rism.ro

Politica cazare-hotel.net

Cazare-hotel.net este un site de informare turistica. Toate ofertele de cazare sunt inscrise cu ajutorul formularului de inscriere, nu ne asumam raspunderea pentru primirea unor informatii gresite, unitatile de cazare sunt direct raspunzatoare pentru informatiile afisate pe site si sunt de acord cu aceasta inainte de a trimite oferta catre noi.

Toate informatiile aflate pe acest site sunt protejate prin legea dreptului de autor.

Acord de confidentialitate privind prelucrarea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, pagina web cazare-hotel.net are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este inscrierea ofertelor de cazare in portal. Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele, in conditiile in care nu doriti sa inscrieti o oferta de cazare in portal.  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si scanata trimitand-o prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Daca unele din datele despre dvs.  sau oferta dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cazare-Hotel.net este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal de catre Proactive HR Profile sub Nr. 15157.

Date firma

Proactive HR Profile este detinatorul site-ului www.cazare-hotel.net, parte a retelei de promovare 2rism.ro

Proactive HR Profile S.R.L.

Numar de ordine in registrul comertului: J40/463/2008

CUI: RO23061988

Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.